Ale!

Oxynorm 20mg saatavilla

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

170.00

Määrä: Pakkausmäärä: 60 pilleriä

Saatavilla oleva annos: 20 mg

Jäljennökset: ”ONR” 20

Muoto/väri: valkoiset ja ruskeat kapselit.

Valmistajat: Mundi Pharmaceuticals.

Geneerinen nimi: Oxycodone-Hydrochloride
Tuotemerkki: Oksododoksidi-kloridihydroksidihydroksidihydroksid: OxyNorm
Aggregaattiarvosana: 4.5 on 5
Tunniste olemassa: ”64950-901-10”

Toimitusaika:
USA: 48 tunnin kuluessa
Kanada: Kanada: 1 – 2 päivää
Kansainvälinen toimitusaika: 1,5 päivää: 1,5 päivää: 3 – 5 päivää

Paras hoito ahdistukseen.

Kuvaus

Oxynorm 20mg saatavilla, Osta OxyNorm verkossa

OxyNorm on oksikodoni/hydrokloridi-yhdistelmä on yhdistetty opioidi/ei-opioidi-kipulääke, jota käytetään lievittämään keskivaikeaa tai vaikeaa kipua. Ne sisältävät vaikuttavaa ainetta oksikodonia, joka kuuluu lääkkeiden ryhmään, jota kutsutaan vahvoiksi kipulääkkeiksi tai ”kipulääkkeiksi”. Mundi Pharmaceuticals International valmistaa tätä lääkettä eri annoksina. Endocet-kapseleita on saatavana 3 oksikodonihydrokloridiyhdistelmää (5, 10 ja 20 mg).

Käyttö

OxyNormia käytetään keskivaikean tai kohtalaisen vaikean akuutin tai kroonisen kivun hoitoon. Sen on todettu parantavan monentyyppisestä kivusta kärsivien elämänlaatua. Sitä käytetään myös keskivaikean tai vaikean syöpäkivun hoidossa. OxyNormilla, kuten muillakin opioidianalgeeteilla, on taipumus aiheuttaa euforian, rentoutumisen ja ahdistuksen vähenemisen tunteita satunnaisesti käyttäville. Osta OxyNormia turvallisesti ja varman päälle ilman reseptiä Sony Link Apteekista.

MITEN OXOXIN OXNORMIA KÄYTETÄÄN

Ota nämä kapselit aina juuri siten kuin lääkäri on määrännyt. Lääkkeesi etiketissä kerrotaan, kuinka monta kapselia ja kuinka usein sinun tulee ottaa.
Aikuiset (yli 18-vuotiaat)
Tavallinen aloitusannos on yksi 5 mg:n kapseli 4-6 tunnin välein. Lääkärisi määrää kuitenkin kipusi hoitoon tarvittavan annoksen. Jos huomaat, että sinulla on edelleen kipuja näiden kapseleiden käytön aikana, keskustele asiasta lääkärisi kanssa. Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten ei pidä ottaa kapseleita. Potilaat, joilla on munuais- tai maksavaivoja Kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuais- tai maksavaivoja, sillä hän voi määrätä pienemmän annoksen tilasi mukaan. Älä ylitä lääkärin suosittelemaa annosta. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista, jos et ole varma. Niele kapselit kokonaisina veden kanssa. Älä pureskele tai murskaa niitä. Sinun on otettava kapselit vain suun kautta. Kapselien sisältöä ei saa koskaan ruiskuttaa, koska se voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat olla kuolemaan johtavia. Osta OxyNorm verkossa ilman reseptiä

Haittavaikutukset

OxyNorm-valmisteen yleisiä haittavaikutuksia ovat ummetus, pahoinvointi, oksentelu, uneliaisuus, huimaus, kutina, suun kuivuminen ja hikoilu. Harvinaisempia haittavaikutuksia ovat ruokahaluttomuus, hermostuneisuus, vatsakipu, ripuli, virtsanpidätys, hengenahdistus ja hikka. Mutta haittavaikutukset ovat huomattavasti vähäisempiä tämän Mundin valmistaman oksikodonihydrokloridin kanssa. Osta OxyNorm verkossa ilman reseptiä. OxyNorm 10 mg ja 20 mg

Paras paikka ostaa OxyNorm verkossa – Osta OxyNorm 20 mg verkossa ilman reseptiä laillinen

Sony Link Verkkoapteekki, paras paikka ostaa OxyNorm verkossa ilman reseptiä turvallisesti ja varmasti ostaa OxyNorm 20 mg ilman reseptiä. Tuotteet ovat parasta laatua FDA-hyväksytyistä laitoksista. Pakkaus on turvallinen ja toimitus on 100% huomaamaton ja toimitus on erittäin nopea. Tilaa nyt. Toimitamme eri pikapostituspalveluilla, kuten DHL, FedEx ja TNT….