Ostaa Xanax Bar 2mg

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

180.00500.00

Geneerinen nimi: alpratsolaami
Jälki: X ANA X 2
Vahvuus: 2 mg
Väri:
Valkoinen
Koko: 15.00 mm
Muoto:
Lääkeluokka: Lääkeaine: Bentsodiatsepiinit

Xanax on eniten määrätty psykiatrinen lääke Yhdysvalloissa; kuuluu bentsodiatsepiinien lääkeryhmään. Xanax on alpratsolaamin tuotenimi, ja sitä määrätään yleensä masennukseen liittyvään ahdistuneisuuteen, yleistyneeseen ahdistuneisuushäiriöön ja paniikkihäiriöön. Lääkettä käytetään ahdistuneisuushäiriön hoitoon, ja sitä on saatavana eri muodoissa, joihin kuuluvat pitkävaikutteiset tabletit, tabletit, hajoavat tabletit ja nestemäiset muodot. Alpratsolaamia on saatavana myös useina geneerisinä tyyppeinä, ja elintarvike- ja lääkevirasto hyväksyi Xanax-brändin vuonna 1981, ja sitä sekä pitkävaikutteisia tabletteja valmistaa Pfizer. Jazz Pharmaceuticals valmistaa suussa hajoavia tabletteja, kun taas nestemäistä Alprazolam Intensol -valmistetta valmistaa West-Ward Pharmaceuticals.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ostaa Xanax Bar 2mg, Miten ottaa Xanax

Xanaxin ottotapa riippuu siitä, mihin tilaan sitä käytetään, missä muodossa sitä käytetään ja minkä ikäinen olet. Lääkärisi on oikeassa asemassa päättämään, miten sitä tulisi ottaa, joten Xanaxia tulisi käyttää lääkärisi suositusten mukaisesti. Lääkärin määräyksestä riippuen lääke otetaan mieluiten yksi, kaksi tai neljä kertaa päivässä. Tablettimuoto tulee ottaa veden kanssa, kun taas kalibroidun tippapullon merkintöjä voidaan käyttää eri annoksiin ja väkevöityä suun kautta otettavaa muotoa voidaan sekoittaa puolikiinteään ruokaan tai nesteeseen ja ottaa lääkärin määräyksen mukaan. Tablettimuotoa ei saa rikkoa, murskata tai pureskella, vaan se on nieltävä kokonaisena veden kanssa.

Xanaxin käyttö

Paras tapa käyttää Xanaxia on noudattaa lääkärin tai apteekkihenkilökunnan määräystä. Lääkettä käytetään paniikkihäiriön sekä ahdistuneisuushäiriön hoitoon vaikuttamalla keskushermostoon ja aivoihin tuottamaan rauhoittava vaikutus, joka vähentää näiden tilojen vaikutusta. Xanaxin tiedetään myös hoitavan agorafobiaan liittyvää paniikkihäiriötä tai ilman sitä vähentävän esiintyvien paniikkikohtausten määrää. Paniikkihäiriö on sairaus, jossa yksilö kokee usein paniikkikohtauksia. Näille kohtauksille on usein ominaista lyhytkestoinen epämukavuus tai voimakas pelko. Varmista ennen Xanaxin käyttöä, että olet hyvin perillä sivuvaikutuksista, ja kun huomaat jonkin reaktion esiintymisen, ota viipymättä yhteyttä lääkäriin.

Varotoimet

Varmista ennen Xanaxin käyttöä, että olet tietoinen haittavaikutuksista. Jos olet allerginen alpratsolaamille tai sinulla on muita allergioita, keskustele lääkärisi kanssa ennen Xanaxin käyttöä, koska lääke voi sisältää joitakin inaktiivisia ainesosia, jotka voivat laukaista tiettyjä tiloja. Henkilöiden, joilla on akuutti ahtaakulmaglaukooma, ei pidä käyttää Xanaxia. Lääkkeen ottaminen heikentää keskittymiskykyäsi, koska se tekee sinut uneliaaksi, jos olet heikentynyt tai iäkäs, joten älä aja autoa, käytä koneita tai osallistu toimintoihin, jotka vaativat valppautta. Xanaxin käyttö voi aiheuttaa riippuvuutta ja tapoja, älä käytä sitä pidempään kuin lääkärin suosittelema kesto tai ota suurempia annoksia. Jos sinulla on ollut huumeiden väärinkäyttöä tai alkoholismia, masennusta, munuais- tai maksavaivoja, hengitysvaikeuksia, kuten astmaa, tai jos sinulla on ollut kouristuksia tai epilepsiaa, varmista, että kerrot asiasta lääkärillesi ennen Xanaxin käyttöä.

Haittavaikutukset

Xanaxin käytöllä on joitakin haittavaikutuksia; lääkäri on kuitenkin saattanut tietää, että se hyödyttää tilaasi ennen kuin määräsi sen sinulle. Jos jokin haittavaikutus jatkuu odotettua pidempään tai pahenee, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Annostasi on ehkä pienennettävä tai käyttämääsi lääkemuotoa muutettava. Huimaus, uneliaisuus, syljenerityksen lisääntyminen ovat joitakin haittavaikutuksia, joita Xanaxin tiedetään aiheuttavan. Sivuvaikutukset ilmenevät usein, kun aloitat lääkkeen käytön, ja ne menevät ohi lyhyessä ajassa, joten niistä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Voit myös hallita joitakin haittavaikutuksia, kuten huimausta ja pyörrytystä, nousemalla hitaasti ylös noustessasi makuulta tai istumasta.

Xanaxin käyttäminen ahdistuksen hoitoon

Useimmat henkilöt käyttävät mieluummin Xanaxia ahdistuksen hoitoon kuin terapiaa, koska se lievittää tilannetta merkittävästi. Se on useimmille ihmisille pikemminkin helppo ratkaisu ahdistukseen. Ahdistus aiheuttaa aivoissa kemikaalien epätasapainoa. Kun alpratsolaamia otetaan, se vaikuttaa keskushermostoon ja aivoihin luodakseen rentoutumisen ja rauhoittumisen tunteen; se toimii myös lihasrelaksanttina ja rauhoittavana aineena. Se toimii kehossa hidastamalla tai vähentämällä paniikin ja ahdistuksen vaikutuksia; aivot kuitenkin tottuvat ajan myötä lääkkeen läsnäoloon, mikä voi vähentää GABA-reseptorin toimintaa huonommin kuin ennen Xanaxin käyttöä.

Lisätiedot

Quantity

120 pills, 200 pills, 60 pills