ostaa Magic Mushrooms

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

200.001,000.00

Kuningaskunta: Sienet

Divisioona: Basidiomycota

Luokka: Agaricomycetes

Järjestys: Agaricales

 

Suku: Hymenogastraceae

Suku: Hymenograceus (Hymenograceus) Psilocybe

cubensis

 

Poista

Kuvaus

OSTAA KULTAINEN OPETTAJA SIENI VERKOSSA
ostaa Magic Mushrooms, Tilaa kultainen opettaja sieni verkossa – Osta kultainen opettaja sieni kantoja

Golden Teacher taikasienet! Henkinen klassikko, joka on ollut olemassa jo iät ja ajat.  Hohtavat keltakultaiset lakit ja viisaat opetukset antavat tälle sienikannalle sen oikean nimen. Tämän psilocybe cubensis -sienen taikasienikasvatussarjan avulla voit odottaa keskikokoisia tai suuria sieniä, joilla on leveät lakit, jotka ovat ihanteellisia itiöpainatukseen.

Golden Teacher cubensis -lajin esittely

Golden Teacher on ollut viljelijöiden ja psykonauttien suosikki jo vuosia.  Viljelijät rakastavat Golden Teacher -sienten itiöitä, koska ne kasvattavat upeita hujakoita. Ja psykonautit rakastavat niitä, koska näiden sienien psykedeelisellä matkalla tiedetään olevan syvällinen vaikutus.

Golden Teacher -taikasienikanta on psilocybe cubensis, psykedeelinen sienilaji, jonka tärkeimmät aktiiviset ainesosat ovat psilosybiini ja psilosiini.

P. cubensis -laji on tunnetuin psilosybiinisieni, koska niitä on levitetty laajalti ja niitä on helppo viljellä taikasienikasvatussarjalla.

Kultaisen opettajan taikasienen historiaa

Jotkut uskovat, että kultaisen opettajan yksilö löydettiin Floridasta villiintyneenä kasvavana, ja se ilmestyi ensimmäisen kerran 1980-luvun puolivälissä. Sana levisi nopeasti, lähinnä tunnistettavien kultaisten lakkien vuoksi, joissa on keltaisia pilkkuja.  Muihin Psilocybe Cubensis -tyyppeihin verrattuna Golden Teacher -taikasienet ovat ulkonäöltään melko suuria ja tyylikkäitä.

Golden Teacher -kasvatussarjan ominaisuudet

GT:n ensimmäisestä kasvustosta saat yleensä keskikokoisia taikasieniä, ja myöhemmät kasvustot ovat varmasti suurempia ja lihavampia.  Lakat ovat halkaisijaltaan noin 5 cm ja melko tasaisia, kun ne kasvavat täyteen.

Nämä Golden Teachers -sienet eivät ole yhtä nopeasti hedelmöittyviä kuin muut Psilocybe cubensis -sienet, mutta koska ne kasvavat jopa vähemmän kuin optimaalisissa olosuhteissa, se todella korvaa sen, mikä tekee niistä ensikasvattajien suosikkeja.

Vaikutukset

Parasta Golden Teachers -taikasienissä on se, että ne tarjoavat lievästi korkean psykedeelisen vaikutuksen, joten tämä on porttisieni taikasienien aloittelijoille.  Ne tunnetaan parhaiten shamanistisista ominaisuuksistaan eli henkisistä vaikutuksista eikä pelkästään ”trippailusta”.

 

Lisätiedot

Quantity

16 OZ, 28 grams, 4 OZ, 8 OZ