Osta serostim 6mg verkossa

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

450.002,000.00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Osta serostim 6mg verkossa

Osta serostim 6mg online on Merck Seronon tuotenimi; lääkemääräys ja synteettisen kasvuhormonin muoto, jota markkinoidaan AIDSiin liittyvän kuihtumisoireyhtymän hoitoon.

Erityisesti tämä hgh on pohjimmiltaan tarkoitettu tai käytetään HIV-potilaan hoidossa, jolla on kakeksia tai hukkumisoireyhtymä, jotta voidaan lisätä kehon painoa ja kehon massaa & myös parantaa fyysistä kestävyyttä. Yhdessä sen kanssa.

SEROSTIMIN KÄYTTÖ KEHONRAKENNUKSESSA:

HGH tunnetaan myös nimellä somatropiini, HGH on itse asiassa injektoitava kasvuhormonilääke, joka on saatavana vain reseptien kautta. Kuten monien muiden kasvuhormonien synteettinen muoto, Serostim luodaan hyödyntämällä rekombinanttista DNA-teknologiaa.

FDA on hyväksynyt Serostimin myös kachexia-nimellä tunnetun lihasten tuhoutumista aiheuttavan sairauden hoitoon. Itse asiassa tämä hgh koostuu 191 aminohapon jäännöksistä & sen rakenne ja sekvenssi ovat samalla tavalla identtiset endogeenisen kasvuhormonin kanssa.

Sen rakenne ja sekvenssi vahvistavat, että se voi tehdä samaa työtä kuin luonnollinen kasvuhormoni. Jos joku kärsii kasvuhormonin puutteesta, niin hän voisi vakavasti hyötyä tästä yhdisteestä.

Tuotetta tutkittiin myös sen kyvyistä parantaa vähärasvaisen lihaksen massaa ja painonnousua HIV-diagnoosin saaneilla henkilöillä. Tätä tarkoitusta varten tätä lääkettä käytetään kehonrakennuksessa, vaikka sen käyttö kehonrakennuksessa on laitonta.

SEROSTIMIN HYÖDYT JA SIVUVAIKUTUKSET:

Erään lähteen mukaan 0,1 mg/kg joka vuorokausi annettavalla hoidolla nähdään olevan vähemmän tai vähemmän sivuvaikutuksia. Valmistetta suositellaan myös aloitusannokseksi potilaille, joilla on diagnosoitu glukoosi-intoleranssin riski. On kuitenkin syytä huomata, että kontrolloiduista tutkimuksista tai tutkijoilta on saatavilla vain vähän tietoa pitkän tai lyhyen aikavälin hyödyistä tai haittavaikutuksista sen (Serostim) käytön jälkeen 48 viikon tai pidemmän ajan.

Joitakin haittavaikutuksia tai negatiivisia reaktioita, jotka voivat kehittyä, ovat seuraavat.

– Diabeettinen ketoasidoosi.
– Jo olemassa olevan diabetes mellituksen paheneminen.
– Diabetes mellituksen (tyyppi 2) uusi puhkeaminen.
– Glukoosin heikentyneen intoleranssin uusi puhkeaminen.
– Diabeettinen kooma.

SEROSTIM-VALMISTEEN HAITTAVAIKUTUKSET:

Hoito valmisteella, jota annettiin 0,1 mg/kg joka vuorokausi, aiheutti joitakin haittavaikutuksia, jotka lisäksi johtivat yhteen samanlaiseen parannukseen tai kehitykseen työtehossa verrattuna tähän lääkeannokseen 0,1 mg/kg päivässä.

Siksi Serostim-valmisteen aloitusannos 0,1 mg/kg vuorotellen päivittäin on otettava huomioon potilailla, joilla on lisääntynyt tai kohonnut riski rekombinanttisen kasvuhormonin hoitoon liittyvien negatiivisten tai haittavaikutusten esiintymiseen.

Suurin osa tämän hgh:n vaikutuksista vähärasvaisen kehon massaan ja työtehoon oli ilmeinen 12 viikon hoidon jälkeen. Nämä vaikutukset säilyivät vielä 12 viikon hoidon aikana.

Tehokkuudesta tai turvallisuudesta ei ole saatavilla tietoja kontrolloiduista tutkimuksista, joissa potilaita todella hoidettiin tällä lääkkeellä yli 48 viikon ajan.

Tehokkuudesta tai turvallisuudesta ei myöskään ole saatavilla tietoja tutkimuksista, joissa HIV-infektioon liittyvää raihnausoireyhtymää tai kakeksiaa sairastavia potilaita havaittiin hoidettavan satunnaisesti Serostimilla. ostaa aitoa serostimia verkossa, hgh serostim 126iu hinta, ostaa hgh serostimia lailliselta sivustolta, hgh serostim myytävänä, serostim merck serono annostus.

Lisätiedot

Quantity

1 kit, 2 kits, 3 kits, 5 kits