Osta Protropiinia verkossa

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

400.001,850.00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Osta Protropiinia verkossa.

Osta protropiinia verkossa on ihmisen kasvuhormonin (HGH) versio, joka tunnetaan nimellä ”somatrem”, joka on sen yleisnimi. Protropiini on rekombinantti-DNA-teknologian tuote.

Se sisältää aminohappojen yhdistelmän, joka toimii samalla periaatteella kuin ihmisen kasvuhormonit. Protropiinia annetaan lapsille kasvun edistämiseksi. Sitä voidaan myös määrätä lapsille, jotka kärsivät erilaisista muista sairauksista.

Protropin HGH Käyttöohjeet:

Protropiini-injektiota (Somatrem) käytetään lasten kasvun edistämiseen. Sitä määrätään niille, joiden elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi ihmisen kasvuhormoneja. Injektiota ei saa antaa henkilöille, jotka ovat allergisia Somatremille. Myöskään kasvavaa kasvainta tai syöpää sairastavien ei pidä saada injektiota. Injektiota varten valmistetaan seos bakteriostaattisesta vedestä ja protropiinista. Jälleen kerran bentsyylialkoholille allergisten tulisi välttää Bakteriostaattista vettä sisältäviä injektioita.

Protropiinia on saatavilla vain, jos lääkäri määrää sen. On tärkeää ottaa se annosteltuna, jotta vältetään tarpeettomat sivuvaikutukset ja muut ei-toivotut tulokset. Protropiini on steriili lyofilisoitu jauhe, joka on tarkoitettu ihonalaiseen ja lihaksensisäiseen antoon. Jokainen 5 mg Protropin sisältää 5 mg somatremia, 1,7 mg natriumfosfaattia ja 40 mg mannitolia.

Annostus:

Älä luota pelkästään verkossa saamiisi tietoihin, vaan pyydä aina ammattiapua, kun käsittelet arkaluonteisia lääkkeitä. Protropiinia tulisi antaa päiväannoksina 0,3 mg/kg/viikko. Se voidaan myös antaa 6 annoksena viikoittain joko lihaksensisäisenä tai ihonalaisena injektiona. Annokset on annettava potilaan sietokyvyn ja vasteen perusteella.

Jos unohdat annoksen, käytä protropiinia mahdollisimman pian. Vältä sen käyttöä, jos seuraavaan annokseen on jäljellä muutama tunti. Jätä annos aina väliin, jos säännöllisen annoksen ottamisen aika on melkein koittanut. Kahta annosta ei saa koskaan antaa samaan aikaan. Tämä tarkoittaa, että kahta pistosta yhden päivän aikana ei suositella.

HGH varastointi:

Kun etsit Protropin Canadaa, on tärkeää ottaa huomioon, miten myyjä varastoi lääkettä. GH Kanadalla on joitakin parhaita varastointitiloja ihmisen kasvuhormoneille. Jos ostat Protropiinia, on suositeltavaa säilyttää sitä huoneenlämmössä. Vältä suoraa altistumista kosteudelle ja auringonvalolle, ellei valmistaja toisin ilmoita. Kuten muutkin lääkkeet, pidä Protropin poissa lasten ulottuvilta myrkytysten ja muiden odottamattomien ja kivuliaiden tilanteiden välttämiseksi.

Varoitukset:

.neuvottele lääkärisi kanssa ennen Protropinin käyttöä, jos imetät tai olet raskaana.
.ota yhteys lääkäriin, jos kärsit diabeteksesta, syövästä, kasvaimesta ja kilpirauhasongelmista.
.lääkärille on ilmoitettava, että käytät Protropiinia, jos joudut tehohoitoon.

Sivuvaikutukset:

Lisääntynyt nälkä tai jano
Selittämätön oksentelu, pahoinvointi tai päänsärky
Ontuminen, polvikipu
Jalkojen, jalkojen, käsien tai sormien turvotus
Näön hämärtyminen
Allergiset reaktiot (hengitysvaikeudet, kurkun tai suun turvotus, nokkosihottuma tai kutina).
Lisääntynyt virtsaamistiheys.

Lisätiedot

Quantity

1 kit, 2 kits, 3 kits, 5 kits