Osta MDMA Crystal verkossa

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

290.00490.00

Osta MDMA Crystal Online on fenetyyliamiini- ja amfetamiiniluokkiin kuuluva empatogeeninen huume.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Osta MDMA Crystal verkossa

Osta MDMA Crystal Online on huume, joka toimii sekä stimulanttina että psykedeelinä, joka tuottaa energisoivaa vaikutusta sekä ajan ja havaitsemisen vääristymiä ja lisääntynyttä nautintoa kosketuskokemuksista.1,2 Tyypillisesti MDMA (lyhenne sen kemiallisesta nimestä 3,4-metyleenidioksimetamfetamiini) otetaan suun kautta, tavallisesti tabletteina tai kapseleina, ja sen vaikutukset kestävät noin 3-6 tuntia. Keskimääräinen raportoitu annos on yhdestä kahteen tablettia, ja kukin tabletti sisältää yleensä 60-120 milligrammaa MDMA:ta.1 Ei ole harvinaista, että käyttäjät ottavat toisen annoksen lääkettä, kun ensimmäisen annoksen vaikutukset alkavat hiipua.

MDMA Powder Crystals , 3,4-metyleenidioksi-metamfetamiini (MDMA) on synteettinen huume, joka muuttaa mielialaa ja havaintoa (tietoisuutta ympäröivistä esineistä ja olosuhteista). Se on kemiallisesti samankaltainen sekä stimulanttien että hallusinogeenien kanssa, ja se tuottaa lisääntyneen energian, mielihyvän, emotionaalisen lämmön ja vääristyneen aisti- ja aikahavainnon tunteita.

MDMA Powder Crystals oli alun perin suosittu yökerhokohtauksessa ja koko yön kestävissä tanssijuhlissa (”raveissa”), mutta huume vaikuttaa nykyään laajempaan joukkoon ihmisiä, jotka kutsuvat huumetta yleisemmin ekstaasiksi tai Mollyksi.
Miten ihmiset käyttävät MDMA Powder Crystalsia?

MDMA Powder Crystals otetaan yleensä kapseleina tai tabletteina, vaikka jotkut nielevät sen nestemäisessä muodossa tai nuuskaavat jauhetta. Suosittu lempinimi Molly (slangi sanoista ”molekyyli”) viittaa usein MDMA:n oletettavasti ”puhtaaseen” kiteiseen jauhemuotoon, jota myydään yleensä kapseleissa. Ihmiset, jotka ostavat Mollynä myytävää jauhetta tai kapseleita, saavat kuitenkin usein sen sijaan muita huumausaineita, kuten synteettisiä katinoneja (”kylpysuoloja”) (ks. ”MDMA:n lisäriski”).

MDMA-jauhekiteet yhdessä muiden huumeiden, kuten alkoholin tai marihuanan, kanssa.

MDMA lisää kolmen aivokemikaalin toimintaa:

Dopamiini – aiheuttaa euforiaa ja lisääntynyttä energiaa/aktiivisuutta.
Noradrenaliini – nostaa sydämen sykettä ja verenpainetta, mikä on erityisen riskialtista henkilöille, joilla on sydän- ja verisuoniongelmia.
Serotoniini – vaikuttaa mielialaan, ruokahaluun, uneen ja muihin toimintoihin. Se myös laukaisee hormoneja, jotka vaikuttavat seksuaaliseen kiihottumiseen ja luottamukseen. Suurten serotoniinimäärien vapautuminen aiheuttaa todennäköisesti MDMA:ta käyttävien kokemaa emotionaalista läheisyyttä, kohonnutta mielialaa ja empatiaa.

MDMA (ekstaasi) on fenetyyliamiini- ja amfetamiiniluokkiin kuuluva empatogeeninen huume. MDMA on tullut laajalti tunnetuksi nimellä ”ekstaasi”, ja sillä viitataan yleensä sen katumuotoon, vaikka tämä termi voi sisältää myös

MDMA verkossa
kuinka kauan ekstaasi kestää

mitä e-pillerit tekevät sinulle

mda huumeet

extacy pillereitä tunniste

md huumeiden täysi muoto

 

 

Lisätiedot

Quantity

100 gram, 30 gram, 50 gram