Osta Klonopin Drug Verkossa

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

120.00420.00

Klonopin on lääkitys, jota käytetään kouristuskohtausten, paniikkihäiriöiden ja akatisiaksi kutsuttujen liikehäiriöiden hoitoon. Tämä lääkitys vaikuttaa aivojen epätasapainossa olevaan kemikaaliin, ja erityisesti sitä käytetään aikuisten ja lasten kohtaus- ja paniikkihäiriöiden hoitoon.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Osta Klonopin Drug Verkossa

Täydellinen kuvaus Klonopin 2mg

Klonopin kuuluu bentsodiatsepiinien lääkeryhmään, joka toimii rauhoittamalla aivohermoja. Tätä lääkitystä käytetään pääasiassa kouristuskohtausten ja paniikkihäiriöiden ehkäisyyn ja hallintaan. Klonopin 2mg käytetään kohtaushäiriöiden, kuten Lennox-Gastautin oireyhtymän, akineettisten, myokloonisten ja poissaolokohtausten hoitoon. Tätä lääkitystä suositellaan lisäksi akatisiaksi kutsuttujen liikehäiriöiden hoitoon. Klonopin on nyt ostettavissa ilman reseptiä verkkoapteekistamme online unilääkkeet UK.

Mitä Klonopin on?

Klonopin on bentsodiatsepiini, joka on keskushermostoa lamaava lääke, joka hidastaa hermostoa ja antaa aivoille rauhoittavan vaikutuksen. Tämän lääkkeen lyhytaikainen käyttö on turvallista ja tehokasta. Riippuvuuden ja haittavaikutusten välttämiseksi tätä lääkettä ei saa käyttää pitkään.

Osta Klonopin Drug Verkossa

Mikä on suositeltu annostus?

Klonopinin annostus perustuu terveydentilaan, ikään ja hoitovasteeseen. Aikuisille suositeltu annos on 2 tai 3 kertaa päivässä. Iäkkäämmille aikuisille suositellaan pienempää annosta haittavaikutusten riskin vähentämiseksi. Tätä lääkitystä ei suositella otettavaksi, jos kärsit vakavasta maksa- tai munuaishäiriöstä, ahtaankulmaglaukoomasta, olet allerginen diatsepaamille tai jollekin muulle vastaavalle lääkkeelle. Älä nauti alkoholia tämän lääkityksen käytön aikana. Ennen Klonopinin ottamista sinun on neuvoteltava lääkärisi kanssa, jos sinulla on maksa- tai munuaissairaus, astma, keuhkoputkentulehdus, COPD (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus) tai jos sinulla on aiemmin ollut masennusta.

Miten Klonopinia käytetään?

Noudata terveydenhuollon neuvonantajan antamia ohjeita ennen Klonopinin ottamista. Sinun on käytettävä Klonopinia juuri siten kuin lääkäri on määrännyt. Välttääksesi kaikenlaista riippuvuutta älä käytä tätä lääkitystä pitkään aikaan. Tämä lääkitys on nieltävä kokonaisena suun kautta vesilasillisen kanssa ennen nukkumaanmenoa. Älä ota tätä lääkettä pureskeltuna tai murskattuna. Vähennä annosta vähitellen, jos lopetat tämän lääkkeen käytön äkillisesti, saatat saada vieroitusoireita, kuten vakavia kouristuksia, lihaskramppeja, mielialan muutoksia, vapinaa jne. Osta Klonopin Drug Online

Mitkä ovat Klonopinin sivuvaikutukset?

Tässä on joitakin Klonopinin haittavaikutuksia, joita voivat olla:

Joitakin yleisiä haittavaikutuksia:

Uneliaisuus ja huimaus
Heikkous
Tasaisuus
Päänsärky
Unihäiriöt
Kuiva suu
Kipeät ikenet
Ripuli
Ummetus

Joitakin harvinaisempia haittavaikutuksia:

Näön hämärtyminen
Ruokahaluttomuus
Ajattelun ongelmat tai muistin menetys
Puheen epäselvyys
Mitkä ovat varotoimet Klonopinia käytettäessä?

Ennen kuin otat Klonopin 2mg -valmistetta, ota yhteys terveydenhuollon neuvonantajaan. Tätä lääkitystä ei suositella seuraavissa olosuhteissa:

Jos mielialassasi tai käyttäytymisessäsi tapahtuu jatkuvasti muutoksia
raskaana tai imetät
Jos sinulla on aiemmin ollut allerginen reaktio mille tahansa Klonopinille, kuten diatsepaamille, tsopiklonille
jos kärsit vakavasta munuais- tai maksasairaudesta
Jos sinulla on kapea-alainen glaukooma
alkoholiriippuvuus
Sinulla on aivoverenkiertohäiriö
Jos sinulla on astma tai jokin hengitysvaikeus.

Lisätiedot

Quantity

180 tablets, 270 tablets, 60 tablets, 90 tablets