Osta Humatrope 12mg injektiopulloja

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

600.002,250.00

Poista

Kuvaus

Osta Humatrope 12mg injektiopulloja.

Osta Humatrope 12mg injektiopulloja on ihmisen kasvuhormonin keinotekoinen injektioneste, ja se hyväksyttiin vuonna 1987 auttamaan lapsia, jotka kasvavat hitaasti, koska he eivät tuota riittävästi kasvuhormonia itse.

Sittemmin Humatrope on hyväksytty myös useiden muiden kasvuhäiriöiden (idiopaattinen lyhytkasvuisuus, Turnerin oireyhtymä, raskausajan pienuus, SHOX-puutos) ja aikuisten kasvuhormonin puutoksen hoitoon.

Tilaa hgh verkossa.

Humatropea on saatavana patruunoissa ja myös HumatroPen-injektiolaitteessa sekä injektiopulloissa ruiskun ja neulan kanssa käytettäväksi. Humatropen injektoitava HGH on yksi markkinoiden suosituimmista.

Humatrope on Eli-Lillyn, yhden Amerikan tunnetuimman laboratorion, valmistaman injektoitavan ihmisen kasvuhormonin keinotekoisen muodon tuotemerkki. Se on FDA:n hyväksymä tuotemerkki kasvuhäiriöiden ja kasvuhormonipuutosten hoitoon.

HGH myytävänä.Osta Humatrope 12mg injektiopulloja

Humatrope on lasten ja aikuisten kasvuhormonin puutteen hoito. Se on somatropiinin muoto, ja sen tärkein ainesosa on DNA-proteiini, joka on rekombinantti kasvuhormoni, joka kuuluu lääkeluokituksessa kasvun stimulantteihin.

Joitakin etuja, joita koet Humatropea käytettäessä, ovat nopea aineenvaihdunta, kudosten kasvu, lihasten kasvu, parempi uni, hyvä kolesterolitaso, tehostunut aivotoiminta ja parantunut sukupuolivietti.

Humatrope on saatavana kahdessa eri esitystavassa: injektiopulloissa ja sekoituskasetissa. Se voi olla niin laimeaa tai väkevää kuin haluat. Annostus on säädettävä kunkin potilaan erityistilanteen, kuten iän, painon, terveydentilan, sairauden ja injektioreaktion mukaan. Jos haluat aloittaa Humatropen käytön, sinun on tiedettävä, sopiiko se sinulle.

Älä ota sitä, jos sinulla on:

 • – Aktiivinen syöpä
  – Allergiat kasvuhormonin ainesosille
  – Prader-Willin oireyhtymä
  Joitakin haittavaikutuksia, joita saatat kokea Humatropea käyttäessäsi, voivat olla:
  – Turvotus
  – Lihaskipu
  – Reaktio injektiokohtaan
  – Allergiset reaktiot
  – Karpaalitunneli-oireyhtymä
  Humatropea suositellaan käytettäväksi vähintään kolmen kuukauden jaksoissa, mutta se voi vaihdella henkilöstä riippuen. Verensokeria on syytä seurata säännöllisesti ja pistoskohtia on vaihdettava usein.Humatrope on säilytettävä jääkaapissa ennen sekoittamista ja sen jälkeen. Sitä ei saa laittaa pakastimeen. Kun olet aktivoinut hormonin, sen käyttöikä on 28 vrk.tulokset näkyvät ja tuntuvat ensimmäisten hoitokuukausien aikana.

Lisätiedot

Quantity

1 pen, 2 pens, 3 pens, 5 pens