Osta Ansomone 10iu verkossa

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

250.001,000.00

Poista

Kuvaus

Osta Ansomone 10iu verkossa.

Ostaa Ansomone 10iu verkossa käyttää samoja vaikutuksia kuin endogeeninen ihmisen kasvuhormoni. Se voi stimuloida epifyysin kondrosyyttien proliferaatiota ja erilaistumista, stimuloida ruston matriksisolujen kasvua, stimuloida osteoblastien proliferaatiota ja erilaistumista; siten nopeuttaa linjan kasvunopeutta ja parantaa epifyysin leveyttä.

Ansomone 10iu/vial myytävänä.

Ansomone voi edistää proteiinisynteesiä koko kehossa; kääntää haavan ja leikkauksen aiheuttaman negatiivisen typpitasapainon; korjata vakavan infektion tai hepatokirroosin aiheuttaman hypoproteinemian; stimuloida immuuniglobiinin synteesiä ja lymfadenoidin, makrofaagin ja lymfosyytin proliferaatiota, mikä parantaa infektioiden vastustuskykyä; edistää kollageenisolujen, fibroblastien ja makrofagien proliferaatiota palovammakohdissa ja leikkausalueilla, mikä nopeuttaa haavojen paranemista; edistää sydänsolujen synteesiä, mikä parantaa sydämen supistumiskykyä ja vähentää sydämen hapenkulutusta; säätelee rasva-aineenvaihduntaa, mikä alentaa seerumin kolesteroli- ja matalatiheyksisen lipoproteiinin tasoa; täydentää kasvuhormonin vajaatoimintaa tai puutosta, säätelee aikuisten rasva-aineenvaihduntaa, osteometaboliaa, sydämen ja munuaisten toimintaa.

Farmakokinetiikka.

On raportoitu, että sama farmakologinen vaikutus voidaan saavuttaa ihonalaisella (sc) tai lihaksensisäisellä (IM) annostelulla. Vaikka sc-annostelulla saatetaan saada aikaan korkeampi GH-pitoisuus plasmassa, myös IM-annostelulla voidaan saavuttaa sama IGF-I-taso. GH:n imeytyminen on suhteellisen hidasta, ja Cmax-arvo saavutetaan usein 3-5 tunnin kuluttua injektiosta. GH:n puhdistuma tapahtuu maksan ja munuaisten kautta, ja sen puoliintumisaika on noin 2-3 tuntia. Katabolisoitumatonta GH:ta erittyy ureaan lähes mittaamattomasti. Kaikki verenkierrossa oleva GH on kompleksimuodossa GH:ta sitovien proteiinien kanssa, mikä pidentää GH:n puoliintumisaikaa.

Käyttöaiheet

Ansomone on tarkoitettu endogeenisesta kasvuhormonin puutoksesta (GHD), kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta (CRI) ja Turnerin oireyhtymästä johtuvaan lasten kasvuhäiriöön. Ansomone on tarkoitettu vaikean palovamman hoitoon.

Käyttö:

Kun valmistetaan uudelleen, 1 ml injektionesteisiin käytettävää vettä on ruiskutettava pullon seinämää pitkin, sitten pyöritellään injektiopulloa kevyesti pyörivin liikkein, kunnes sisältö on täysin liuennut, ei saa ravistaa voimakkaasti.
Ansomone-valmisteen suositeltu annos lasten kasvuhäiriön hoitoon on 0,1~0,15IU/kg päivittäinen ihonalainen anto 3 kk:n ja 3 vuoden välillä. Hoito-ohjelmaa voidaan muuttaa kokeneen lääkärin ehdotuksen mukaan. Ansomone-valmisteen suositeltu annos vaikean palovamman hoitoon on 0,2~0,4IU/kg päivittäin ihon alle 2 viikon ajan.

Lisätiedot

Quantity

10 vials, 20 vials, 30 vials, 40 vials, 50 vials