LSD Psykedeelit

Hurry Up! Your coupon code to get 5% discount is: GBSA7T8R

150.00600.00

Onko olemassa keino turvalliseen trippailuun?
On mahdollista, että henkilö tulee psykologisesti riippuvaiseksi LSD:stä säännöllisen käytön jälkeen. LSD:n krooniseen käyttöön liittyy joitakin vakavia sivuvaikutuksia, kuten kognitiivisten toimintojen heikkeneminen. Happotrippien aikana käyttäjät saattavat kokea paniikkikohtauksia, äärimmäistä kauhua, kuoleman kaltaisia tunteita ja irtautumista todellisuudesta. LSD:n käyttöön ei ole olemassa turvallista tapaa, ja sitä ei kannata käyttää lainkaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

LSD Psykedeelit

LSD-arkki

Lysergihappodietyyliamidi, jota yleisesti kutsutaan LSD:ksi, on erittäin voimakas laiton huume, jolla ei ole laillista lääketieteellistä käyttöä. Vain muutama mikrogramma tätä väritöntä, mautonta ja hajutonta ainetta voi aiheuttaa hallusinaatioita. Mikä on LSD:n gramman hinta kadulla? Entä minkälaisessa pakkauksessa aine on kalleinta?
LSD:n katuhinta vaihtelee 2 500 dollarista grammalta jopa 15 000 dollariin grammalta. Kunkin 50-150 mikrogrammaa LSD:tä sisältävän yksikön tai ”hitin” hinta voi vaihdella 2 dollarista 50 dollariin. Kustannukset vaihtelevat huomattavasti maailmanlaajuisen tarjonnan ja paikallisen saatavuuden vuoksi. Yhdysvalloissa huume on tyypillisesti halvempaa itärannikolla ja länsirannikolla ja kalliimpaa keskilännessä. Suuremmissa kaupungeissa, kuten New Yorkissa tai Los Angelesissa, yksi trippi maksaa yleensä alle 10 dollaria. Maantieteellisen sijainnin lisäksi hapon katuarvo riippuu muista tekijöistä, kuten siitä, kuinka hyvin ostaja tuntee diilerin. Käyttäjät, jotka tuntevat jälleenmyyjän hyvin, voivat yleensä saada parempia hintoja.
Huumetta on saatavilla eri muodoissa:

Blotterit (pienet paperineliöt, joissa on yksi annos).
Arkkia (100 annosyksikköä)
tabletit tai mikropisteet
Sokerikuutiot
Geelitabletit (ikkunalasiksi kutsutut gelatiiniruudut).
Pyramidi
Nestemäinen muoto injektiopulloissa

Lääkkeen hinta vaihtelee pakkaustyypin mukaan. Nestemäisen LSD:n hinta injektiopulloa kohti voi vaihdella 90 ja 300 dollarin välillä. Blotterit (huumausaineeseen liotetut ja kuivatut paperinpalat), jotka sisältävät yhden annoksen huumausainetta, maksavat 1-10 dollaria. Sata annosta sisältävät arkit maksavat yli 80 dollaria, ja niiden hinta voi olla jopa 400 dollaria. Happokirjat, joissa on 1 000 annosta, voivat maksaa jopa 6 000 dollaria. Geelitabletteja on saatavilla kadulla noin 5-10 dollarin kappalehintaan. Geelitablettien arkin hinta voi vaihdella 250 ja 1 000 dollarin välillä. Pyramidin hinta on yleensä 10-20 dollaria kappaleelta.

Mikä on LSD-pullon hinta verkossa?

Hapon hinta riippuu useista tekijöistä. Huumeen ostaminen verkosta on yleensä halvempaa kuin sen ostaminen paikalliselta jälleenmyyjältä. Kadulla LSD-tabletin hinta on 5-15 dollaria 100 mikrogramman annoksesta. Verkossa sama annos voi maksaa alle puolet vähemmän, 2-4 dollaria.
Jopa verkossa hinta vaihtelee. LSD-välilehtien hinta on pintanetissä korkeampi kuin pimeässä verkossa. Pintaverkossa, jonne pääsee tavallisilla Internet-selaimilla, myyjät, kuten Lysergi, myyvät LSD-tabletteja noin 8 dollarin kappalehintaan. 25 100 mikrogramman tabun hinta on alle 120 dollaria, mikä tarkoittaa alle 5 dollarin hintaa per tabu.
Pimeässä verkossa, johon pääsee tor-selaimen ja onion-protokollan kautta, myyjät myyvät 100 mikrogramman blotteja alle 4 dollarilla kappale. Kun 25 blotteria ostetaan yhdessä, ne maksavat pimeässä verkossa alle 70 dollaria, mikä tarkoittaa alle 3 dollarin hintaa blotteria kohti. Internet ja erityisesti pimeä verkko on siis paikka, josta saa LSD-paperin parhaaseen hintaan.

Merentakainen LSD-paperin hinta

LSD:n hinta vaihtelee maailman eri maantieteellisillä alueilla. YK:n huumausaine- ja rikostorjuntaviraston (UNODC) mukaan LSD:n tyypillinen vähittäismyyntihinta annosta kohti on joissakin maailman maissa seuraava:

Kanada 4,50 dollaria
Yhdistynyt kuningaskunta 5 dollaria
Etelä-Afrikka 7,50 dollaria
Sveitsi 15 dollaria
Uusi-Seelanti 20 dollaria
Romania 27 dollaria
Italia 30 dollaria
Japani 32 dollaria
Itävalta 37 dollaria
Venäjän federaatio 39 dollaria

Myymme kuitenkin hyvin kohtuulliseen hintaan kaikkiin maihin.

Edellä olevasta luettelosta käy ilmi, että LSD:n hinta vaihtelee huomattavasti eri puolilla maailmaa. Syynä ovat huumeen tuotannon ja jakelun ainutlaatuiset taloudelliset näkökohdat. Valmistusprosessi on monimutkainen ja vaatii kehittyneitä laitteita, ainesosia ja taitoja. Jokainen kilo happoa sisältää hyvin suuren määrän osumia. Tämä yhdistelmä pienestä annoskohtaisesta painosta ja sen syntetisoimiseen vaadittavasta korkeasta taidosta tarkoittaa, että vain hyvin harvat ihmiset valmistavat LSD:tä. Yksittäisenkin valmistajan toimintahäiriö voi vaikuttaa suuresti maailmanlaajuiseen tarjontaan ja siten LSD:n katuhintaan. Happo ei myöskään yleensä aiheuta fyysistä riippuvuutta, ja käyttäjät voivat toimia normaalisti ilman sitä. Kun tarjonta häiriintyy ja kustannukset nousevat, käyttäjät voivat helposti siirtyä käyttämään muita huumausaineita tai luonnollisia vaihtoehtoja, kuten taikasieniä, joilla on samanlaisia psykedeelisiä vaikutuksia.

 

Lisätiedot

Quantity

100 ugs tab, 1000 ugs tab, 150 ugs tab, 350 ugs tab, 450 ugs tab